Минималните температури утре ще бъдат от минус 4 до плюс

...
Минималните температури утре ще бъдат от минус 4 до плюс
Коментари Харесай

Много Лоши Новини За Времето През Уикенда!

Минималните температури на следващия ден ще бъдат от минус 4 до плюс 1 градуса. През деня стойностите ще доближат интервала от 3,4 до 9 градуса.

Утре след обяд ще вали над Северна и част от Източна България. Във височина от юг последователно ще се придвижва по-топъл въздух и съвсем на всички места снегът ще премине в дъжд.

Изключение ще бъдат единствено северозападните региони, където ще вали сняг, влажен сняг и дъжд, като са вероятни и краткотрайни прекосявания от една фаза в друга. По високите елементи на планините ще вали сняг.

В събота стоплянето ще продължи. Минималните температури ще бъдат в необятни граници от 1 градус в крайните северозападни региони до 8, 9 по Южното Черноморие. Ще превалява дъжд, най-вече слаб, в източните и северни региони.

Дневните температури ще бъдат от към 1-2 градуса в крайните северозападни региони до 13-14 градуса на югоизток.

В неделя валежите ще стопират, само че преди този момент е допустимо за малко сняг да превали, с изключение на на запад и тук-там в останалата част на страната. Съществена снежна завивка, в северозападните региони, сегашните сюжети на моделите не плануват да се образува.

Следва да се има поради, че процесите на Балканите от на следващия ден до неделя ще бъдат много комплицирани, а страната ни ще се намира на границата на две контрастни въздушни маси и на следващия ден са вероятни корекции в прогнозите най-много за неделния ден. Следете настоящите ни разбори.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР