Минималните температури утре ще бъдат между 1° и 6°, а

...
Минималните температури утре ще бъдат между 1° и 6°, а
Коментари Харесай

Променливо време в близките дни

Минималните температури на следващия ден ще бъдат сред 1° и 6°, а оптималните – от 12° и 17°, в София, колкото и през днешния ден - към 12°. През деня облачността ще се раздра и намалее тук-там до слънчево време. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър.

Облачността на морския бряг ще бъде променлива. Ще духа д сдържан югозападен вятър, а вълнението на морето ще бъде едва.

В планините облачността ще се задържи по-често забележителна. Ще бъде доста прохладно със мощен югозападен вятър.

Максималните температури в курортите ще са от 3° до 7°. Опасността от лавини отвън обработените ски писти в курортите остава висока.

По-топло от нормалното за средата на февруари ще бъде на следващия ден и на Балканите. Облачността ще е променлива, а по здрач в северните региони ще стартират превалявания от дъжд.

Дъжд ще вали и тук-там във Франция и Германия. Снеговалежи се чакат в северните елементи на Британските острови, на Скандинавския полуостров и в Европейска Русия. В Прибалтийските страни и Беларус преваляванията ще са от дъжд и сняг и ще са обилни по количество.

У нас, през нощта против петък вятърът ще се усили и на доста места ще превали. В петък ще остане прохладно, а в утринните часове към момента ще вали, основно в североизточните региони.

През деня облачността бързо ще намалее и през почивните дни ще доминира слънчево време. Повече облаци, а на обособени места и слаби валежи, ще има в неделя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР