Минималните температури тази сутрин ще бъдат от минус 6 до

...
Минималните температури тази сутрин ще бъдат от минус 6 до
Коментари Харесай

Топла събота с температури до 15 градуса

Минималните температури тази заран ще бъдат от минус 6 до минус 1 градуса. От запад ще се появи раздрана висока облачност. Вятърът ще се ориентира от запад, ще бъде слаб, в Северна България и по Черноморието – до сдържан. През деня времето ще бъде по-топло и от през вчерашния ден, като оптимални температури ще бъдат сред 10 и 15 градуса. Най-топло ще бъде в регионите на Видин, Монтана, Плевен и Пловдив.

Много слънчево ще бъде и над планините. Там вятърът ще бъде сдържан от запад. Максимална температура на 1200 метра ще е към 9 градуса, а на 2000 метра – към 3.

Над Черноморието също ще бъде слънчево. И тук вятърът ще бъде от запад, до сдържан. Максималните температури ще бъдат от към 9 градуса по северното крайбрежие, до 13 по южното. Вълнението на морето ще е бъде 2 бала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР