Минималните температури ще са от около минус 7° - минус

...
Минималните температури ще са от около минус 7° - минус
Коментари Харесай

Затопля се

Минималните температури ще са от към минус 7° - минус 4° в северозападните региони, до 2°-5° в югоизточните и по Черноморието. През деня облачността ще се усили, ще е най-вече висока и междинна, само че превалявания са малко евентуални.

Това оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Видимостта в следобедните часове ще се усъвършенства, само че на обособени места в низините и котловините, през по-голямата част от деня, ще остане понижена. Вятърът ще се ориентира от юг-югозапад, ще е слаб до сдържан и с него ще се придвижва по-топъл въздух . Дневните температури ще са в необятни граници: от 1°-3° в Северозападна до 10°-12° тук-там в Югоизточна България и Предбалкана.

Над планините, след краткотрайното скъсване, денем облачността още веднъж ще се усили. Вятърът ще се ориентира от югозапад и ще е сдържан до мощен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна, само че превалявания не се чакат. Вятърът ще е сдържан от юг-югозапад. Максималните температури ще са от 8° по Северното Черноморие, до към 12° по Южното. Температурата на морската вода е към 6°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР