Минималните температури днес ще са между 1° и 6°, а

...
Минималните температури днес ще са между 1° и 6°, а
Коментари Харесай

Застудяване и валежи в близките дни

Минималните температури през днешния ден ще са сред 1° и 6°, а оптималните - от 10° до 15°. До обяд ще бъде слънчево, само че по-късно облачността ще се усилва, а по здрач и през нощта слаби превалявания ще има в западните и централните региони от страната. Вятърът ще се ориентира от юг-югоизток, ще е до сдържан, само че вечерта ще се усили.

По Черноморието денят тук-там ще стартира с превалявания от дъжд. В следобедните часове облачността краткотрайно ще се раздра, тук-там до най-вече слънчево. Вятърът ще е до сдържан от северозапад, след обяд ще се ориентира от изток-югоизток.

В планините облачността ще е променлива, след обяд в масивите от Западна България ще стартира да се усилва и по здрач тук-там там ще има слаби превалявания от дъжд, над към 1800 метра - от сняг. Ще бъде прохладно с сдържан, по високите и открити елементи и мощен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 2°.

През нощта против сряда и в сряда преваляванията ще обзет цялата страна. През идващите дни с увеличаване напразно от северозапад ще нахлува по-студен въздух. Облачността ще е по-често забележителна и на обособени места ще има слаби превалявания от дъжд, в планините над 1500 м - от сняг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР