Минималните температури днес ще бъдат между минус 4° и 3°,

...
Минималните температури днес ще бъдат между минус 4° и 3°,
Коментари Харесай

Предимно слънчево време днес

Минималните температури през днешния ден ще бъдат сред минус 4° и 3°, в София - към минус 4°, а оптималните - сред 9° и 14°, в София - към 9°.

Ще бъде най-вече слънчево. На обособени места в низините и котловините краткотрайно видимостта ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще са 9 - 11°. Температурата на морската вода е 8 - 9°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 6°.

В сряда ще бъде съвсем безшумно и на доста места в низините и котловините преди обяд ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. В планините и планинските региони, а след обяд в по-голямата част от страната, ще бъде слънчево, с високи за декември температури, минимални - сред минус 4° и 1° и оптимални - сред 9° и 14°, по-ниски в западната част на Дунавската низина и в обособени региони в Горнотракийската равнина.

В четвъртък и петък със мощен вятър от северозапад ще проникне порция леден въздух. Облачността ще се усили и през втория ден тук-там, основно в Северна България, ще превали дъжд, в Предбалкана и високите котловинни полета - и сняг. Минималните температури ще останат без основна смяна - близки до 0°, а дневните ще се намалят с 3 - 4 градуса.

В събота ще се задължи прохладно. Облачността ще е променлива, по-често забележителна и на обособени места ще превали, най-вече дъжд.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР