Минимални температури - между 5° и 10°, максимални - между

...
Минимални температури - между 5° и 10°, максимални - между
Коментари Харесай

Сиромашкото лято продължава frognews.bg

Минимални температури - сред 5° и 10°, оптимални - сред 17° и 22°, в София към 18°. Над Черноморието сутринта ще има ниска облачност или мъгла. Още преди обяд ще се откри слънчево време. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 16° и 20°. Вълнението на морето е 1 - 2 бала.

 

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 8°.

 

В събота над Западна и Централна България времето ще е слънчево, сутринта тук-там в низините и котловините видимостта ще е понижена. Над източните региони в часовете преди обяд ще има забележителна ниска облачност или мъгла. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, а оптималните - сред 17° и 22°.

 

През идващите дни ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни в неделя след обяд. Ще е съвсем безшумно или със слаб западен вятър и в равнинната част от страната ще има условия за утринни мъгли. Топло време за края на октомври и началото на ноември, с оптимални температури съвсем на всички места над 20°.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР