Минималната работна заплата в Гърция е 650 евро, но нашите

...
Минималната работна заплата в Гърция е 650 евро, но нашите
Коментари Харесай

Габриел: Европа ще стане по-ефективна

" Минималната работна заплата в Гърция е 650 евро, само че нашите небогати хора с минимална заплати като пристигна празник палят колите и отиват да си похарчат парите там, нашето море по-лошо ли е, но гръцката стопанска система не е претърпяла комунизъм като нашата ", разяснява министър председателят Бойко Борисов в предаването " Здравей, България " по Нова тв. 

" Да, нашите евродепутати ще вземат участие в полемиката за обща минимална работна заплата в Европейски Съюз ", съобки от своя страна лидерът на листата на ГЕРБ за евровота Мария Габриел, която също взе участие в предаването. 

" Разходите порастват, тъй като страната даде милиони повече за военни, правосъдна защита, служители на реда, хора с увреждания, това са милиарди повече разноски. Но в това време има 10% растеж на приходите на хората - на учителите, на служителите на реда, на военните, дадоха се и ужасно доста пари за инфраструктура в учебните заведения ", изясни още министър председателят. 

" Ще се постараем за повишение на приходите, за пакета " Макрон " и още няколко значими за България тематики, да реализираме положителни резултати в Европейски Съюз ", разяснява още Мария Габриел. Според нея работата в европарламента ще върви добре, тъй като проевропейските сили, ще реализиран положителни резултати на вота. 

" Много бих желала да се концентрираме върху това Европа да стане по-ефикасна и бързо достигаща до хората, а не да е при свръхочакванията и идеалите, само че това зависи от резултатите от работата на евродепутатите ", сподели още Габриел. 

По мотив семейството си Габриел, Мария изясни, че се гордее, че е бълтарка и името й в никакъв случай не й е пречело. 

" Ако в този момент Мария каже на мъжа си да стане Неделчев, несъмнено ще стане ", пошегува се министър председателят във връзка семейството Габриел. 

" Различия при европейците има пред камерите, само че другояче когато стане въпрос за кохезионната политика, всеки гледа да вземе повече и не помни кой от коя партия е ", сподели Борисов във връзка антиевропейските настроения в Европа. 

" Когато пристигна въпроса за парата и кой какъв брой да получи, всички се сплотяват и гледат дда вземат повече за страната си ", сподели още Борисов. 

" Гледам съществено на тези избори, тъй като извънредно значимо ми е да изпратя най-хубавите и най-подходящите хора в Европейски Съюз, които да пазят забавните ни ", разяснява Борисов. 

" Сегашния основен прокурор брани Българска социалистическа партия ", разяснява още Борисов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР