Минималната работна заплата трябва да е възможно най-висока. Тук въпросът

...
Минималната работна заплата трябва да е възможно най-висока. Тук въпросът
Коментари Харесай

Стефан Янев: Минималната работна заплата трябва да е възможно най-висока

" Минималната работна заплата би трябвало да е допустимо най-висока. Тук въпросът е какъв брой може да си разреши страната. Прави се политическо говорене по отношение на нуждата това да се случи, по кое време да се случи и какво да включва тя. " Това съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев пред Българска национална телевизия.
Прочетете още
" Ние като представители на “Български напредък " имахме диалог с Политическа партия. Тези диалози са значително характерна технология. Ще продължат до връчване на мандата. Текстът, който получихме, допуска да се приказва за съответна законодателна смяна. Ние го преглеждаме и подготваме нашия отговор. Всички тематики, които се приказват от месеци, са наранени. Има избрани кардинални разлики. "

Янев съобщи, че няма значение на кого ще бъде връчен третият мандат.

" Не бива да приказваме за трети мандат преди да бъдат изчерпани първият и вторият. За нас няма значение дали ще пристигна при нас. Ние ще приказваме градивно с всички партии. Не е толкоз значимо към този миг кой ще е притежател на мандата. За нас присъединяване в политическия живот не е да търсим постове. По-важно е какви политики ще планува този кабинет. "

Янев добави, че от " Български напредък " са за машинното гласоподаване: " Нямаме срещу хартията, в случай че тя се съчетава с машина, която да брои бюлетините. "

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР