Минималната работна заплата от догодина да стане 850 лв. гласуваха

...
Минималната работна заплата от догодина да стане 850 лв. гласуваха
Коментари Харесай

По предложение на БСП: Минималната работна заплата става 850 лв.

Минималната работна заплата от следващата година да стане 850 лева гласоподаваха депутатите през вчерашния ден по предложение на " Българска социалистическа партия за България ". С промени в Кодекса на труда тя ще се дефинира до 31 октомври и няма да е под 50% от междинната за предходните 12 месеца. 
" Много сме щастливи, че общественият пакет, който предлагаме от 2 месеца, към този момент потегля в зала, получава поддръжка и се обръщаме към действителните проблеми на хората, затруднени поради рецесиите, поради цените и поради инфлацията. Надяваме се това да мине и на второ четене ", съобщи Корнелия Нинова.
Това е положителна вест и макар разликите си по въпросите за държавно управление и по разнообразни тематики и обединения в Народното събрание, най-сетне сякаш потегля една " коалиция за народа ", акцентира тя. Нинова прикани другите парламентарни групи да се продължи в този дух. Остава малко време до Нова година - срокът, в който би трябвало да се обединим и дружно да намерим решение за доста проблеми на хората, разясни водачът на Българска социалистическа партия.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР