Минималната пенсия от догодина става 300 лв. - това каза

...
Минималната пенсия от догодина става 300 лв. - това каза
Коментари Харесай

300 лв. минимална пенсия от догодина

Минималната пенсия от следващата година става 300 лева - това сподели зам.-председателят на групата на ГЕРБ Александър Ненков в предаването „ Офанзива с Любомир Огнянов “.

„ 300 лева ще бъде минималната пенсия от идната година, стига бюджетът да разреши това “, сподели Ненков, разяснявайки спазените обещания на държавното управление при встъпването в своя мандат.

Стабилността на Народното събрание не предстои на подозрение, счита националният представител. Той е на мнение, че карцерът на представител на Вътрешна македонска революционна организация в “Басейнова дирекция “ - Пловдив не е в положение да разклати ръководещата коалиция, без значение от нападките на опозицията.

“Хората, които приказват за предварителни избори, желаят да пратят страната в едно политическо безвремие “, сподели още Ненков.

Стартирането на тол системата от 1 март е следващата вярна стъпка в икономическото развиване на страната ни, акцентира още депутатът.

“Повечето страни имат потребност от 5-6 години за въвеждането на една сходна система. България имаше потребност от към година и половина и ето, че от на следващия ден ще имаме една от най-модерните системи за електронно таксуване в Европа “, добави Александър Ненков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР