Минималната партийна субсидия трябва бъде между 5 и 7 лв.

...
Минималната партийна субсидия трябва бъде между 5 и 7 лв.
Коментари Харесай

АБВ предлага 5-7 лева партийна субсидия, съмнява се в сделката за втечнения газ

Минималната партийна дотация би трябвало бъде сред 5 и 7 лева предложи водачът на АБВ Румен Петков във връзка законопроекта на държавното управление за дотация от 1 лев на глас. Според Петков всичко под тази граница ще обрече партиите на взаимозависимост.
От АБВ ще внесат сигнал в КЕВР, обвързван с контракта за доставка на 140 млн. куб. м полутечен американски газ.
Според Румен Петков процедурата не е била обществена и попита дали в договорката има прикрит медиатор, поради който контрактуваната цена на синьото гориво се оказала по-висока от междинната за Европа.
" Кой е медиаторът, привързан ли е? Каква е разликата в цената, в случай че има медиатор от 12 евро нагоре, тъй като в случай че разликата е повече от 3-3,5 евро, това е умозрителен детайл. Той е за сметка на нас. Процедурата, която по наше разбиране е непублична и тя в последна сметка накърнява ползите на потребителите ", сподели ръководителят на АБВ Румен Петков.
От партията са изпратили писмо до вътрешния министър Младен Маринов и до кмета на столицата Йорданка Фандъкова, с запитване какъв запас е бил зает за защитата на София прайд и на контра шествието, какъв брой е коствало на данъкоплатците и какви неудобства са предизвикали на столичани поради затворените улици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР