Минималната месечна тарифа за услугите е около 48 долараИзползването на

...
Минималната месечна тарифа за услугите е около 48 долараИзползването на
Коментари Харесай

Близо милион южнокорейци вече ползват 5G

Минималната месечна цена за услугите е към 48 $

Използването на 5G технологията обезпечава доста висока скорост на интернет връзката с минимални закъснения (снимка: CCO Public Domain)

Южна Корея е една от първите страни, на чиято територия стартира комерсиалното потребление на мобилни мрежи от пето потомство (5G) . Агресивната тактика за промотиране на новите услуги дава резултат.

Търговското предложение на 5G мрежи в Южна Корея стартира през април 2019 година Тази седмица броят на потребителите на 5G в страната ще надвиши 1 милион, заяви Gizchina.

Статистиката демонстрира, че в средата на предходната седмица към 800 хиляди души в Южна Корея са употребили 5G услуги. За няколко дни броят им набъбна до 900 000, като се чака още тази седмица 5G потребителската база в страната да надвиши 1 милион клиенти.

Използването на 5G технологията обезпечава доста висока скорост на интернет връзката с минимални закъснения. Освен това става допустимо свързването на доста по-голям брой устройства без претоварване на мрежата.
още по тематиката
Все още има проблеми с покритието на мрежата, както и със скоростта на връзките, само че в бъдеще те ще бъдат решени, защото локалните телекомуникационни оператори не престават да усилват броя на употребяваните базови станции.

Цената на минималната 5G цена в Южна Корея е 55 000 вона на месец, което е почти 48 $. Първоначално южнокорейските телекоми не са възнамерявали минимални цени за 5G услуги, само че държавното управление упорства, че това би трябвало да се направи.

За да получат позволение за даване на 5G услуги, трите най-големи телекомуникационни оператора в Южна Корея се споразумяха да фиксират минимална цена на пакета от 5G услуги на 55 000 вона месечно.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР