Минималистичните модни и капсулни гардероби стават още по-привлекателни през 2024

...
Минималистичните модни и капсулни гардероби стават още по-привлекателни през 2024
Коментари Харесай

Гардеробът H&M на Frankie Bridge, който трябва да има, който може да се носи „елегантен, ежедневен и изискан“

Минималистичните фешън и капсулни дрешници стават още по-привлекателни през 2024 година Инвестиционни детайли, които можете да носите още веднъж и още веднъж, и ще върви с съвсем всичко, което към този момент е във вашата сбирка? Да, апелирам.

И в случай че има човек, който към този момент е схванал наклонността тази година, това е Франки Бридж, който към този момент вярно предвижда и

Най-новият дрешник, който би трябвало да има, идва формата, която Франки споделя, че може да се носи „ интелигентна, небрежна и елегантна “ – фешън избор с тройна опасност, в случай че въобще е имало подобен.

35-годишната, с чифт дружно с някои други съществени неща от дрешника си. Тя сподели: „ Трябва да имам за мен, тъй като може да се носи елегантно, всекидневно и елегантно. Облякох бяла тениска и прибавих кашмирен пуловер. ”

Друга фотография демонстрира, че стилът й е същият с чифт черни панталони с необятни крачоли, черна жилетка, тъмни слънчеви очила и дълги черни кожени ръкавици за по-мистериозен и задушлив отбор, доказващ тъкмо

Предлага се в два н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР