Миниатюрен курорт в островната държава Малдиви е най-луксозното място за

...
Миниатюрен курорт в островната държава Малдиви е най-луксозното място за
Коментари Харесай

Най-луксозният нов курорт на 2019-а, за който трябва да платите около $4000 на вечер

Миниатюрен курорт в островната страна Малдиви е най-луксозното място за пътешестване през 2019 година. Това е Kudadoo Maldives - дребен остров, на който са ситуирани 15 дървени къщички с по една или две спални, намиращи се тъкмо над водата и разкриващи прелестни гледки.

Курортът е напълно нов - той отвори порти на 26 декември, само че към този момент съумява да притегли заможни посетители, написа Business Insider.

 Снимка 398143
Източник:

Той е построен като еко населено място, като на покривите на всички напълно дървени дребни къщички има слънчеви панели. Те са задоволителни за генерирането на задоволително електрическа енергия, нужна на всички 50 посетители и 100 души личен състав там.

 Снимка 398144
Източник:

Kudadoo Maldives се намира на частен остров в Индийския океан, а до него се стига след полет до Male International Airport - главното интернационално летище на Малдивите, и по-късно с дребен частен хидроплан.

Любопитно е да се каже, че там могат да почиват единствено възрастни. Възрастовата граница за посетителите е от 15 години нагоре. Също по този начин целият курорт може да бъде нает за частни празненства, като при тях няма ограничавания във възрастта.

 Снимка 398145
Източник:

Също по този начин Kudadoo Maldives разполага със личен бар и ресторант, където се предлага най-вече локална морска храна. Гостите могат да се възползват от разтривки, процедури за лице, релакс зони, както и от фитнес, йога и други интензивности.

 Снимка 398146
Източник:

Разбира се, цялото това наслаждение не идва на висока цена - цените за наем на една къщурка стартират от 3400 $ на вечер за тези с една спалня и 4800 $ за тези с две спални.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР