Мини сериалът „Чернобил“ (Chernobyl) на телевизионната мрежа HBO бе признат

...
Мини сериалът „Чернобил“ (Chernobyl) на телевизионната мрежа HBO бе признат
Коментари Харесай

Съпоставиха сцените от сериала Чернобил с документалните филми за катастрофата

Мини сериалът „Чернобил“ (Chernobyl) на телевизионната мрежа HBO бе приет от IMDb за най-хубавият сериал в историята: петте серии на кино лентата получиха междинен рейтинг 9,7 от вероятния най-много 10. Към сегашен ден рейтингът на „Чернобил“ е по-нисък – 9,5 и се е изравнил с този на Planet Earth II (2016).



YouTube потребителят Томас Флайт съпостави фрагментите от сериала с дребните документални филми, снимани след злополуката. Документалните филми от злополуката в Чернобилската АЕЦ през 1986 година също са качени в YouTube и могат да се видят от всички.

Въпреки че сериалът на HBO не е документален, този клип демонстрира какъв брой деликатно основателите на „Чернобил“ са подходили към всички елементи и какъв брой добре са пресъздали миналите събития и героизма от това време.



Клипът демонстрира какъв брой тъкмо основателите на кино лентата са копирали действителните събития от 1986-1988 години. Съвсем тъкмо са показани облеклата на ликвидаторите, техниката, дейностите за справяне с следствията от повредата, сцените с осъждането ръководителите на ЧАЕЦ, както и останалите детайлности.

На процедура всички, които помнят тези времена и са станали очевидци на тези събития разясняват, че всичко в този филм е истина. Няма по какъв начин да не е, откакто всичко в „ Чернобил “ се базира на действителни случки и на разкази на хора, видели повредата и изпитали следствията от нея.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР