MINI разкри нови подробности за изцяло новото и 100% електрическо

...
MINI разкри нови подробности за изцяло новото и 100% електрическо
Коментари Харесай

Ново и изцяло електрическо: MINI Countryman E обещава около 450 километра пробег

MINI разкри нови детайлности за напълно новото и 100% електрическо пазарно предложение Countryman, което ще бъде пуснато в произвеждане през ноември, като ще се трансформира в първия представител на марката, сглобяван в Германия.

Новото електрическо MINI Countryman- Countryman E, което ще се предлага като алтернатива и във версия с четири задвижващи колела, дава обещание мощ от 191 конски сили, а версията Countryman SE ALL4 ще стъпи на пазара с 313 конски сили и два електромотора-

От MINI анонсират, че Countryman ще бъде оборудван с батериен модул с потенциал от 64.7 kWh, а предстоящият свободен пробег е към 450 километра.

Новият Countryman е с 13 сантиметра по-дълъг от своя предходник, като тук параметърът е достигнал 4429 мм. Сериозно нарастване (+6 сантиметра), до 1616 мм, има и във височината на модела.

Друга забавна детайлност към новото MINI Countryman, която разясняват от марката е тази, че за тапицирането на повърхности по предното табло, кормилото, тавана и пода, са употребявани материали направени от рециклирани PET бутилки и останки от килими.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР