Мини ферма за отглеждане на канабисови растения, намираща се в

...
Мини ферма за отглеждане на канабисови растения, намираща се в
Коментари Харесай

Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас

Мини плантация за развъждане на канабисови растения, намираща се в централната градска част на Бургас, бе обезвредена вследствие на взаимна интервенция на чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР - Бургас, и Първо Районно ръководство - Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР.

Установено е, че фермата за канабис e построена в особено пригодено за задачата помещение в частен апартамент в кооперация, ситуирана на улица " Гладстон ", населяван от 31 годишен бургазлия. Същият е арестуван за период от 24 часа. Намерените в помещението канабисови растения са конфискувани от органите на реда. По данни на Министерство на вътрешните работи арестуваният е остарял познайник на полицията, занимаващ се от години с разпространяване на наркотични субстанции.
свързани новини4325на 14.05.2021
Освен канабисовите растения органите на реда са иззели две палатки с площ от 3 и 5 кв.м., оборудвани с кварцови лампи и светлоотразителни панели, вентилатори, филтри и въздуховоди за отклоняване на въздуха.

Открити са и 20 канабисови растения с височина сред 80 см. и 140 см. В същото помещение са открити и голям брой течни торове и стимуланти за развъждане на растения, както и свивка със суха тревна маса (марихуана). В друга стая от жилището е открит разсад от канабис.

Работата по случая продължава.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР