Минесота Тимбъруулвс постигна седмата си поредна победа в Националната баскетболна

...
Минесота Тимбъруулвс постигна седмата си поредна победа в Националната баскетболна
Коментари Харесай

Минесота Тимбъруулвс надви Голдън Стейт Уориръс без Къри

Минесота Тимбъруулвс реализира седмата си поредна победа в Националната баскетболна асоциация, откакто се наложи със 104:101 над Голдън Стейт Уориърс в In-Season шампионата.

Двубоят стартира с всеобщ пердах, което докара до изключването от игра на трима баскетболисти. По-малко от две минути след старта на срещата Клей Томпсън от отбора на домакините и Джейдън МакДаниелс от отбора на гостите се сдърпаха в средата на терена. Към заформящото се меле се включи центърът на " вълците " Руди Гобер, който се опита да раздели съотборника си МакДаниелс от Томпсън. В този миг обаче Гобер бе нападнат в тил от Дреймонд Грийн, който приложи задушаваща хватка през гърлото на французина. Това докара до в допълнение напрежение, само че въпреки всичко абсурдът утихна след няколко минути.

В резултат на това от игра бяха изгонени Грийн и Томпсън от Голдън Стейт и МакДаниел от Минесота.

Домакините, които бяха и без контузения си плеймейкър Стеф Къри, останаха без трима от четиримата си най-опитни играчи, само че все пак водеха в резултата през съвсем целия мач. Чак в средата на последната четвърт Минесота съумя да поеме надзор над играта и да поведе.

Най-резултатен за спечелилите, които към този момент имат баланс от 8 победи и единствено 2 загуби, бе Карл-Антъни Таунс с 33 точки, като той хвана и 11 битки. Антъни Едуардс добави още 20 точки, а с 13 приключи Майк Конли.

За отбора на Голдън Стейт, който загуби за четвърти следващ път, с рекордните в кариерата си 23 точки се регистрира новобранецът Брандин Поджимски, а хърватинът Дарио Шарич означи 21 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР