Минесота подписа постоянен договор със старши треньора Дийн Евасън, който

...
Минесота подписа постоянен договор със старши треньора Дийн Евасън, който
Коментари Харесай

Минесота подписа постоянен договор със старши треньора си

Минесота подписа непрекъснат контракт със старши треньора Дийн Евасън, който краткотрайно беше отпред на отбора от НХЛ. 55-годишният експерт парафира договор за две години при започване на подготвителния лагер за рестартирането на сезона в Лигата. Договорът на Евасън е до края на акцията 2021/2022.

Треньорът беше назначен краткотрайно на поста на 14 февруари след уволнението на Брус Бодро. Минесота записа осем победи и четири загуби под неговото управление преди прекратяването на сезона поради пандемията от ковид.

Things are HAPPENING. #mnwild | #LetsPlayHockey pic.twitter.com/qtuOwpKUss
— Minnesota Wild (@mnwild) July 13, 2020
Минесота ще играе с Ванкувър в квалификации на шампионата, в които ще вземат участие 24 тима. Сериите стартират на 2 август. Мачовете ще се играят в Едмънтън, а тимът на Минесота ще отпътува за там след две седмици.

Евасън се причисли към отбора преди две години и беше помощник-треньор, откакто шест сезона беше отпред на Милуоки в Американската хокейна лига. 55-годишният експерт е бил също седем години помощник-треньор на Вашингтон в НХЛ. Евасън има 139 гола, 233 асистенции и 1002 наказателни минути в 803 мача в кариерата си в НХЛ с пет разнообразни тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР