MinerGate е софтуер за “копаене” на Биткойни или други криптовалути

...
MinerGate е софтуер за “копаене” на Биткойни или други криптовалути
Коментари Харесай

MinerGate 6.9 - софтуер за копаене на Биткойн

MinerGate е програмен продукт за “копаене” на Биткойни или други криптовалути измежду които Monero, Bytecoin, Dashcoin, Aeon coin, Ethereum, Litecoin и други.

С MinerGate можете да избирате сред няколко валути, както и с какво да “копаете” – с CPU (процесора), GPU (графичния процесор) или и с двете. Програмата може да се конфигурира на неустановен брой компютри, което усилва добива. Може да се качи и на безвъзмезден сървър на Amazon, което ще генерира спомагателен приход.

Можете даже с най-обикновен компютър да “изкопаете” обичайно количество от случайна криптовалута, която след това да обмените за биткойни или долари.

Ето по какъв начин с няколко лесни стъпки можете да започнете да копаете биткойни или други криптовалути:
Регистрирайте се в уеб страницата от линка: https://minergate.comИзтеглете софтуера и го инсталирайте: https://minergate.com/downloads/gui (има версии за Windows, Mac, Ubuntu и Fedora). Като инсталирате програмата влизате със същите консуматор и ключова дума, както в уеб страницата, и избирате какво да се копае, или оставяте самият програмен продукт да реши кое е най-изгодно сега.Изкопаните монети ги изпращате във вашия електронен портфейл или в някоя борсата на която ги продавате или обменяте за други криптовалути. Например за борса медиатор можете да употребявате https://bittrex.com.
Монетите се съхраняват локално в програмата. Ако я деинсталирате преди да сте ги изкарали от нея, като ги изпратите във ваш портфейл или в някоя борса ги губите!

След като пуснете програмата тя ще ви предложи “Start smart mining” – това е опцията посредством която програмата сама избира коя валута да копае съгласно това коя е най-рентабилна сега. Може да пропуснете тази опция или да я изключите.



Ако желаете ръчно да изберете кои валути да “копаете” от менюто изберете “Miner” и против съответната валута натиснете на “Start Mining” и изберете с процесор или с видеокарта ще “копаете” (ако видеокартата ви не се поддържа, то в съответният раздел (GPU MINING) ще видите “Not available ”). След това изберете с какъв брой ядра (процесорни или на видео картата) ще копаете. Ако да вземем за пример процесорът ви е 4-ядрен, може да изберете единствено две ядра за не натоварвате изцяло компютъра си и да може да работите на него. Когато не сте пред него умерено можете да задавате оптималните ядра.



От раздел “WALLET” виждате “изкопаното” от вас, и можете да го изтеглите – към вашия портфейл, към някоя борса или където поискате. Изтеглянето става благодарение на бутона “Withdraw”, а в появилият се прозорец просто би трябвало да въведете адреса на електронния си портфейл или различен адресат. Може да регистрирате ваш портфейл на адрес: https://bytecoin.money или където пожелаете другаде.

Официална страница
Изтегли: MinerGate 6.9 за Windows 64-bit (11.2 MB)
Изтегли: MinerGate 5.19 за Windows 32-bit (10.6 MB)
Изтегли: MinerGate за други OS (10.6 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР