Минерални бани постигна пълен обрат срещу Велинград в класирането за

Минерални бани постигна пълен обрат срещу Велинград в класирането за ...

Минерални бани с пълен обрат срещу Велинград за балнео и....Минерални бани постигна пълен обрат срещу Велинград в класирането за община на 2018 г. за балнео и СПА туризъм, след като вчера сутринта изоставаше с около 9 %. Тази сутрин община Минерални бани изпреварва основния си конкурент в категорията с 16,5%.
През миналата година, когато Минерални бани спечели битката с Велинград и стана община на 2017 за балнео и спа, ситуацията също се разви по аналогичен начин, след обрат в класирането. Най-интересното в случая е това, че, за да осъществи обратът, Минерални бани дори още не бе стартирала своята стратегия. Нейното начало трябваше да бъде дадено в понеделник – 19.11.2018 г. Явно нещата вървят по инерция от миналата година. Ако все още не сте гласували за Минерални бани, за ваше улеснение можете да го направите - ТУК!
А ако желаете да подкрепите питона-беглец и Терариума, който също се състезава за наградите на Министерството на туризма в категорията „Туристическа атракция”, можете да направите това - ТУК!

Източник: marica.bg