Минералната вода в Павел баня вече не достига за всички

...
Минералната вода в Павел баня вече не достига за всички
Коментари Харесай

Лоша новина за прочутата минерална вода в Павел баня

Минералната вода в Павел баня към този момент не доближава за всички балнео и спа хотели. Каптажите, които зареждат курортното градче, се нуждаят от незабавен ремонт, с цел да задоволят потребностите на туристи и вложители, съобщи БНР.

През последните шест месеца жителите и гостите на курортния град постоянно алармират за понижения дебит на минералните извори.Налагат се и незабавни ограничения за реорганизация на каптажите, само че това би трябвало да направи страната като техен притежател, осведоми ръководителят на общинския съвет в Павел баня Шендоан Халит.

" Имаме сериозен проблем с дефицита на минералната вода, изключително в държавния комплекс, който е към Министерството на здравеопазването. Всеки нов хотел, който се строи и ще се строи, всеки желае да употребява минерална вода и дебитът от 10,4 литва в секунда отсега нататък няма да съумява да покрива тази потребност от минералната вода за всички. ", споделя Шендоан Халит. Представители на Басейнова дирекция са създали ревизия и са показали план за ремонт, като прогнозната стойност е близо 3 милиона лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР