МИНЕАПОЛИС (AP) — Мъж, обвинен в подпомагане на контрабандата на

...
МИНЕАПОЛИС (AP) — Мъж, обвинен в подпомагане на контрабандата на
Коментари Харесай

Заподозреният в контрабанда е знаел за мразовития студ преди смъртта на индианско семейство на канадската граница, твърдят прокурорите

МИНЕАПОЛИС (AP) — Мъж, упрекнат в подкрепяне на контрабандата на хора през границата сред Съединени американски щати и Канада, е бил предизвестен за виелици, преди да уреди четирима членове на индийско семейство ще пресекат през 2022 година, настояват прокурорите. Родителите и двете дребни деца замръзнаха до гибел.

28-годишният Харшкумар Раманлал Пател, който съгласно прокурорите се е наричал „ Мръсния Хари “, би трябвало да бъде изправен пред федералния съд в Минесота в сряда по седем обвинявания за контрабанда на хора. Мъжът, за който се твърди, че е наел да кара индийските жители от канадската граница до региона на Чикаго, също е изправен пред четири обвинявания, съгласно нов обвинителен акт, разпечатан предходната седмица.

Предполагаемият водач, Стив Шанд, от Делтона, Флорида, беше задържан и упрекнат в контрабанда на хора преди две години. Той не се призна за отговорен и остава на независимост с подписка. Производството по негово дело е спирано няколко пъти.

В неотдавнашен правосъден документ сътрудник от Министерствот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР