Мине не мине и в На кафе се случат някакви

...
Мине не мине и в На кафе се случат някакви
Коментари Харесай

Топ панелист на Гала напуска

Мине не мине и в " На кафе " се случат някакви промени, разтърсвания, непредвидени обрати. Поредният е напът да се случи всеки миг и е обвързван с един от най-горещите панелисти на Гала - надареният артист Дарин Ангелов.

Скоро ви показахме новото студио на предаването, Гала беше по-емоционална отвсякога, в него, несъмнено, бе и Дарин, за който обаче от известно време се чуват много постоянно клюки, че се готви да напуща тв екипа си. Причината - в идващите редове.

Досега тв водещата Гала, която както се знае, коли и беси в " На кафе ", евентуално не е обръщала доста внимание на персоналните потребности на панелистите си, само че ето, че идва и подобен миг, най-малко съдейки по тиражираните в пресата трудове.

Причината Дарин Ангелов да желае да напусне екипа било неразбирането от страна на Гала по отношение на него. Версиите редят, че двамата са имали неотдавна много сериозен вербален двубой, част от който, в действителност, видяхме и в ефир тези дни. Гала включи любимката си Ася Енева от Дубай и съобщи, че тя ще бъде командирована там известно време, с цел да предава светските си репортажи.

Очевидно това по никакъв начин не се понравило на Дарин Ангелов, който също се старае да бъде забавен пред камера, само че пък не получава сходни командировки в чужбина. И на въпрос от негова страна към Гала за какво е по този начин, той по този начин и не получи отговор.

 undefined

И евентуално, с цел да смекчи малко остротата на диалог, Георги Блажев прибавя с усмивка, че евентуално повода е, тъй като Дарко има представления у нас, които няма по какъв начин да анулира, и винага не е единствено в Гала. Нейното отношение обаче, се твърди, че е задоволителна причина за артиста да се замисли за фрапантна стъпка във връзка с наличието си в панела.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР