Мине не мине и певицата Рут Колева се опитва да

...
Мине не мине и певицата Рут Колева се опитва да
Коментари Харесай

Рут Колева бяга в САЩ

Мине не мине и певицата Рут Колева се пробва да подсети за себе си с някое съществено решение, разбра HotArena .

Поредната хрумка на изпълнителката е да напусне България и да се открива за непрекъснато в Америка . Там изпълнителка към този момент си е харесала апартамент в Ню Йорк и счита да приготвя нов план, с който се надява да пробие на музикалната сцена зад Океана.

„ Стъпих в Ню Йорк за първи път преди 10 години. Имах възприятието, че съм в центъра на света и че това е мястото където се сбъдват фантазиите. Винаги съм желала да се върна, само че някак си го отлагах във времето. Все изникваше нещо - концерти, албуми, задължения, обич... Вече съм на 26 и си споделих: „ Сега или в никакъв случай! ”, показа преди време Рут Колева.

Според думите й, доста нейни другари са приели с изненада решението й да напусне България тъкмо в миг, в който е съумяла да направи име. Участията й се радват на огромна известност, а залите, в които изнася концерти се пукат по шевовете. Това обаче не било задоволително за певицата, която през годините води война не с един или двама сътрудници и продуценти. Заради пошлостта и мръсните нимера в сектора, тя към този момент нямала никаква мотивация да се акцентира у нас , предават от Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР