Минчо Празников е доволен, че Би Ти Ви назначи Борислав

...
Минчо Празников е доволен, че Би Ти Ви назначи Борислав
Коментари Харесай

Минчо Празников пише шестица на Боби Лазаров, предпочита новия синоптик пред Емо Чолаков

Минчо Празников е удовлетворен, че Би Ти Ви назначи Борислав Лазаров за водещ на прогнозата за времето на мястото на Емо Чолаков. Синоптикът легенда счита, че новият сътрудник на Натали Трифонова и Станислава Цалова се оправя чудесно с представянето на метеорологичната конюнктура. „ Пиша му шестица! ”, разгласи пред „ Уикенд ” ветеранът.

Според Празников Боби е намерил точния баланс за това по какъв начин да се държи в ефир. По думите на 91-годишния пенсионер Лазаров разказвал хем атрактивно, хем разбираемо за циклоните и антициклоните, за ветровете и преваляванията.

Харесвам го повече от Чолаков , който си потегли след дълги години в малкия екран. И Емо се стараеше, само че добре, че освободи щата. Понякога като приключеше неговата прогноза, не се знаеше какво ще е времето. Преиграваше много на моменти в устрема си да бъде автентичен, което няма по какъв начин да приветствам ”, показа ни експертното си мнение възрастният мъж.

Напусналият Би Ти Ви метеоролог от Гоце Делчев постоянно е знаел, че Минчо не гледа с положително око на него. Но все пак го боготвореше наред с Любка Кумчева. „ Ако някой с нашата специалност каже, че не се е учил от тях и не ги почита, значи не е прям или не трябва да се занимава с тази работа. Това са класици! Да са живи и здрави още дълги години! Както и да ме подлага на критика Празников, не може да ме обиди. Не му се дразня, каквото и да споделя за мен ”, споделял е Емил, който в този момент работи за по-голяма заплата в РВД на летището.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР