Минчев излъга безцеремонно, че не присъстваме на срещите, обяви Балабанов

...
Минчев излъга безцеремонно, че не присъстваме на срещите, обяви Балабанов
Коментари Харесай

ИТН преди коалиционната среща: Важно е да говорят експертите, а не Бориславова

Минчев излъга безогледно, че не присъстваме на срещите, разгласи Балабанов
„ Ние от вас разбрахме за предложенията на „ Продължаваме промяната ". Нито са ги обсъждали с нас, нито са ни уведомявали. Не беше редно и не е морално. Няма неприятно всеки да има оферти и те би трябвало да се разискват. Да имаме качествено предложение без да имаме нужните разбори. За нас е значимо да приказват специалистите, а не Лена Бориславова ", сподели пред публицисти Станислав Балабанова от Има Такъв Народ на влизане в Министерски съвет.  

Любомир Каримански разгласи 11 ограничения от името на Има Такъв Народ, измежду които са 5% Данък добавена стойност за газ от вода и парно за най-уязвимите групи и необлагаем най-малко от 1 юли 2022 година

Балабанов призна, че не знае кой е подписал контракта от името на „ Булгаргаз “ за американския газ. Той упрекна съдружните си сътрудници от Политическа партия в координирани неистини. „ Минчев безогледно излъга, че Има Такъв Народ не участва на съдружните срещи. Ние сме част от основателите на множеството такива. Истината боли изключително когато се изрича свободно. Ако четете сред редовете, може да потърсите и обстоятелствата, които излага господин Трифонов “, добави Балабанов. 

Той съобщи, че всичко което е отвън съдружното съглашение може да се споделя пред обществото, а от Има Такъв Народ имат проблем това, че се продава националната еднаквост на страната ни, визирайки позицията на Кирил Петков за районен съд Македония.

Ние ще останем същински до край, поредни и всеки би трябвало да се поучава от грешките си. „ Много се надявам във връзка с районен съд Македония да се ревизират позициите, тъй като това ще взриви обществото “, добави депутатът от Има Такъв Народ.

Владислав Панев от Демократична България разгласи, че за тях е значимо да се насочат ограниченията вярно, както и да се резервира финансовата непоклатимост. На въпрос дали диалозите в обединението не са закъснели в случай, че обещания от страна на премиера към този момент са дадени, Панев съобщи, че в никакъв случай не е късно. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР