Минават години от нейната смърт, но системата ѝ не отмира,

...
Минават години от нейната смърт, но системата ѝ не отмира,
Коментари Харесай

Когато Беше На 35 Г., Лекарите Казаха На Лидия Ковачева, Че Е Неизлечимо Болна. Ето Как Доживя До 88! Вижте Тайната Й!

Минават години от нейната гибел, само че системата ѝ не отмира, а се преоткрива от от ден на ден и повече хора. И от ден на ден се удостоверява научно. Така дребна България дава грамаден принос в опазването на здравето на човечеството – разяснява в. „ Уикенд “.

Художник по специалност, след 30-годишна възраст се разболява от туберкулоза и развива затруднения. Когато ев финален етап, класическата медицина ѝ дава не повече от три месеца живот. Вземайки здравето в свои ръце и разум, Лидия Ковачева научава за лечебния апетит и метода на съветския професор Юрий Николаев. Рускиня по майка, прочита наличната литература и стартира да опитва върху себе си. Не се храни с дни, пие единствено вода… С лутания и неточности тя съумява да гладува няколко пъти за една година. Две години не хапва нищо от скотски генезис, след това включва в диетата си малко мляко, сирене, яйца, само че месо не близва близо половин век, до кончината си.

И резултатите са изненадващи за лекарите, които са я отписали. За седмици температурата спада, за година туберкулозата си отива, след още година и от цирозата няма диря. Тя не пропагандира вегетарианството, само че счита, че човек по природа не е месояден. Лидия Ковачева предлага плодове, чайове и бульони.
Като национална лечителка Лидия Ковачева е лекувала и е пособия на доста хора, само че в никакъв случай не е вземала пари.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР