Минаваме в партизанска борба. С тези думи лидерът на Воля

...
Минаваме в партизанска борба. С тези думи лидерът на Воля
Коментари Харесай

Минаваме в партизанска борба, закани се Марешки

Минаваме в партизанска битка. С тези думи водачът на „ Воля ” Веселин Марешки стартира конференцията си за резултатите на евроизборите.

Марешки изясни, че е позволил неточност, поставяйки себе си преди всичко в листата на неговота партия. „ Хората ме смятат за доста известен тук, не желаят мен да ме няма в България. Трябваше да постъпя като Борисов - да сложим различен човек преди всичко, а аз да обикалям от обект на обект ”, съобщи Марешки. 

Припомняме, че " Воля " получи 3,60% на вота за Европейски парламент, заемайки шесто място. 

Той прикани ГЕРБ и премиера Борисов да бъдат по-диалогични в изказите си, защото успеха им на изборите е реализирана „ с 9% от българското общество - 570 000 гласа ”.

Марешки показа протокол, в който " Воля " има 2 преференции, а в това време - 0 гласове. Ще вървим при основния прокурор, в случай че би трябвало - и при министър-председателя. На една наша активистка - член на изборна комисия, на брачна половинка й - служител на реда, са му споделили да си пуска молба за овакантяване. Членовете на комисии на " Воля " били всеобщо натискани да не влизат в тях.

„ Минаваме в партизанска битка! Няма да осветяваме нито един почитател, с цел да не му се случват неприятни неща ", отсече Марешки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР