Минавах съвсем случайно по същия маршрут и го видях да

...
Минавах съвсем случайно по същия маршрут и го видях да
Коментари Харесай

Приятел на блъснат и загинал велосипедист: Имало е свидетели, но никой не се е обадил на 112

Минавах напълно инцидентно по същия маршрут и го видях да лежи на земята. Първоначално помислих, че е леко потърпевш, само че когато се приближих, видях, че е в тежко положение и целият в кръв.

``
реклама

Това разкри в ефира на утринния блок на Нова телевизия другар на блъснатия и след това умрял велосипедист на кръстовището при стадион " Локомотив " в София, представен от Novini.bg.

,,През тези жизненоважни 5-10 минути единствено един човек се е обадил на Спешна помощ. Сигурен съм, че всички сега на удара са видели случая, само че никой не е алармирал задоволително бързо на 112``, добави приятелят му.

,,Разбрах по телефона, че е в схващане, само че с тежки контузии. Доколкото знам е бил незабавно откаран за мозъчна интервенция. Дали виновникът е жена или мъж аз не знам, уповавам се това да открият способените органи. Разследването би трябвало да стигне докрай``, безапелационен е различен другар на умрелия велосипедист.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР