Минава девет сутринта, още сме по пижама в леглото, от

...
Минава девет сутринта, още сме по пижама в леглото, от
Коментари Харесай

Офис в гората, офис на плажа, офис на село

Минава девет сутринта, още сме по пижама в леглото, от кухнята се носи ароматът на мекичките на баба, а ние превъртаме през работния мейл и планираме (без изключително бързане) дилемите си за деня. На работа сме. От село и в действителност стартира да ни харесва.
 Снимка 532894

Не единствено поради мекичките, само че и тъй като не губим време в път до и от офиса, и тъй като сме част от по този начин настоящия международен тренд, който идва с " новото обикновено " - отдалечения офис. А той може да е не просто на село при баба, само че и два месеца на морето, в планината или някъде в чужбина.

Ето какво би трябвало да имаме поради, в случай че имаме намерение да съвместим работа и отмора това лято, и да преместим офиса на някое прелестно място. И да не забравим да пием вода - тялото ни има потребност! Особено през лятото.
 Снимка 532893

Договорът и шефът

От самото начало би трябвало да ни е ясно, че някои специалности са предразположени към далечен офис, а други - не напълно. Ако сме фрийленсър, разработчик в IT сферата, дизайнер, занимаваме се с маркетинг, бюрото ни може да е безусловно на всички места.

Други промишлености обаче допускат съблюдаване на избрани правила и конфиденциалност, които не разрешават изнасяне на работна информация отвън офиса. Говорим за банките да вземем за пример.

Пречка може да е директният ни шеф, който не счита, че има по какъв начин да свършим нещо, до момента в който сме по пижама вкъщи или пък с компютър и коктейл на плажа. Нямаме потребен съвет за този случай, за жалост.

Още практични препоръки по какъв начин да организираме по едно и също време отмора и отдалечен офис има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР