Миналото лято Джийн Мюнстър от Loup Ventures заяви, че AR

...
Миналото лято Джийн Мюнстър от Loup Ventures заяви, че AR
Коментари Харесай

Умните очила на Apple - най-рано в края на 2021 г.

Миналото лято Джийн Мюнстър от Loup Ventures съобщи, че AR очилата на Apple ще бъдат пуснати през 2020 година и ще станат по-големи от iPhone . Но това беше предходната година. Мюнстер, дълготраен наблюдаващ на Apple за анализаторите от Piper Jaffray, чака аксесоарът да излезе на пазара година по-късно, в сравнение с в началото се смяташе. В нов отчет, оповестен онлайн, Мюнстер споделя, че условно наречените Apple Glasses ще бъде пусната през 2021 година
Мюнстер споделя, че след среща с специалисти от AR сектора, артикул като Apple Glasses все още е на няколко години работа , с цел да бъде подготвен за премиера. Това в основата си удостоверява това, което изпълнителният шеф на Apple Тим Кук съобщи предишния октомври, когато сподели, че технологията за очила с AR не е узряла. Мюнстър споделя, че е по-вероятно Apple да пусне AR устройството през декември 2021 година, вместо предходната му оценка за премиера през септември 2020 година Той вижда, че Apple може да продаде 10 милиона бройки през първата си година, в сходство с броя на Apple Watch, които компанията осъществя по време на неговата първа година.

При междинна продажна цена от 1300 $, анализаторът на Loup Ventures счита, че Apple ще натрупа 13 милиарда $ от своите очила през първите 12 месеца на пазара. Той споделя, че това ще съставлява 3 % от фискалния доход на Apple от 2022 година Мюнстър споделя на клиентите си, че Apple Watch, AirPods и Apple Glasses ще генерират доходи от 71 милиарда $ за 2023 година, което е нарастване от 12 милиарда $ тази година.

Докладът на Мюнстер споделя, че страховете за неприкосновеността на персоналния живот ще задържат в началото очилата от по-широко разпространяване. Той загатна за неуспеха на Гугъл Glass през 2014-2015 година като доказателство, че обществото към момента не е готово за това хората да носят камера.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР