Миналогодишният вицешампион Каспер Рууд (Норвегия) се класира на полуфинал на

...
Миналогодишният вицешампион Каспер Рууд (Норвегия) се класира на полуфинал на
Коментари Харесай

Каспер Рууд отново е на полуфинал на Ролан Гарос

Миналогодишният вицешампион Каспер Рууд (Норвегия) се класира на полуфинал на Откритото състезание на Франция по тенис след 6:1, 6:2, 3:6, 6:3 над Холгер Руне (Дания) в късния дуел нощес.

За място на финала за втора поредна година скандинавецът ще спори с Александър Зверев (Германия), който по-рано се оправи с аржентинеца Томас Ечевери - 6:4, 3:6, 6:3, 6:4. Другият полуфинал опълчва Новак Джокович (Сърбия) и Карлос Алкарас (Испания). 

Рууд господства против Руне първоначално и взе 11 от първите 13 гейма, с цел да поведе с 2:0 сета. В третата част Каспер Руне осъществя ранен брейк и резервира преднината си, с което понижи изоставането си в резултата, само че в четвъртата част норвежецът дръпна с 4:1 и постави завършек на очакванията си на противника за поврат.

При дамите защитаващата купата си Ига Швьонтек (Полша) надигра Коко Гоф (САЩ) - 6:4, 6:2, в повтаряне на миналогодишния край и за трета поредна година е в топ 4. 

Следващата й съперничка е Беатрис Адад Мая (Бразилия). Другият полуфинал противопоставя Каролина Мухова от Чехия и Арина Сабаленка от Беларус. И двата дуела са през днешния ден.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР