Миналогодишният смартфон Huawei P20 lite бе надежден и достъпен модел

...
Миналогодишният смартфон Huawei P20 lite бе надежден и достъпен модел
Коментари Харесай

Смартфонът Huawei P20 lite 2019 ще има отвор за предната камера и четворна основна камера

Миналогодишният смарт телефон Huawei P20 lite бе благонадежден и наличен модел от серията P20 и по всичко проличава, че през 2019 година ще излезе негова усъвършенствана версия. Според новото приключване на информация, оповестено от GSMArena, новият Huawei P20 lite 2019 ще има освежен дизайн, екран с отверстие в екрана за предната камера и четворна камера на задния панел.



Според тази информация, смарт телефонът Huawei P20 lite 2019 е оборудван с 5,84-инчов екран с резолюция Full HD+. Отворът за предната камера е ситуиран в горния ляв ъгъл. Телефонът се базира на системата върху чипа Kirin 710 (осем процесорни ядра: четири Cortex-A73 ядра с тактова периодичност 2,2 GHz и четири Cortex-A53 ядра с тактова периодичност 1,7 GHz, графичен ускорител ARM Mali G6) и разполага с 4 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск. Има слот за microSD карта памет. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 3000 mAh.



Основната камера на новия смарт телефон включва 24 МР датчик, който има обектив с диафрагма. Няма информация за останалите датчици. Вероятно единият ще е със свръхширокоъгълен обектив, а другият с телефото. Четвъртият датчик вероятно е ToF за премерване на дистанциите до обектите в сцената.

Очакванията са смарт телефонът Huawei P20 lite 2019 да се продава при цена $315. Ще се оферират модели с черен, червен и наследник цвят на корпуса.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР