Миналогодишният шампион от Мастърса в Синсинати Григор Димитров загуби доиграването

...
Миналогодишният шампион от Мастърса в Синсинати Григор Димитров загуби доиграването
Коментари Харесай

Жалко! Шампионът Григор Димитров загуби доиграването с Джокович и си тръгва от Синсинати

Миналогодишният първенец от Мастърса в Синсинати Григор Димитров загуби доиграването на мача от трети кръг против Новак Джокович в тазгодишното издание на конкуренцията и отпадна след резултат 6-2 3-6 4-6.

Вчера първата ни ракета стартира по превъзходен метод дуела си с 13-кратния притежател на трофеи от Големия шлем, само че се пречупи в средата на втората част и изостана с пробив в третата за 6-2 3-6 1-2, преди дъждът да постави завършек на събитията за деня.

Джокович стартира доиграването пределно фокусиран, дръпна 40-0, а на първия геймбол Димитров изкара форхенд в навън – 1-3.  Българинът взе подаването си за 2-3, а в шестия гейм стартира с брилянтен бекхенд уинър на линията. Точно противоположният удар на Григор обаче го провали в идващите разигравания и Ноле завоюва подаването си още веднъж – 2-4.

Миналогодишният първенец нямаше съмнения, когато вкарва топката в игра, само че не намираше метод да сложи напрегнат противника си от посрещане, преди да пристигна осмият гейм. При 30-30 тогава Григор изстреля форхенд уинър по късия диагонал и си завоюва златна опция да върне брейка. Сбърка обаче ретур и Ноле се изплъзна – 3-5.

При 5-4 Джокович сервираше за успеха и я реализира – 6-4.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР