Миналогодишният сезон завърши с контузия за Карлос Алкарас и въпреки

...
Миналогодишният сезон завърши с контузия за Карлос Алкарас и въпреки
Коментари Харесай

Нов успех извън корта: Алкарас стана лице на кампания за бельо на Calvin Klein

Миналогодишният сезон приключи с травма за Карлос Алкарас и макар че испанецът към този момент се бе възстановил от нея и организираше тренировки за началото на идния Аустрелиън Оупън, то по време на подготвителен мач той получава контузия в региона на крайници при опит да доближи къса топка. Така 19-годишният тенисист бе заставен да се отдръпна от присъединяване в Откритото състезание на Австралия, защото оставащото по-малко от седмица време до началото му няма да е задоволително за възобновяване му. 

Макар младежът да не е излизал на корта в формален дуел от началото на ноември 2022-ра, то той продължава да жъне триумфи отвън него, като последният му подобен бе оповестен по-рано през днешния ден, откакто стана ясно, че младежът е новото лице на Calvin Klein. Той е част от най-новата им акция на марката, носеща името Calvins or Nothing, която промотира модели долни дрехи. 

" За мен увереността значи да бъдеш себе си, без значение от всичко останало. Аз не съм разкрил себе си към момента, само че не изпитвам терзание. Това съм аз ", споделя международният №1, който има подписани контракти с още редица световноизвестни компании, измежду които са Rolex и BMW.
   Вижте тази обява в Instagram.

   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР