Миналогодишният победител в популярното английско кулинарно шоу Bake Off Дейвид

...
Миналогодишният победител в популярното английско кулинарно шоу Bake Off Дейвид
Коментари Харесай

Известен английски готвач се сгоди за българин

Миналогодишният победител в известното британско кулинарно шоу Bake Off Дейвид Атертън разгласи, че се е сгодил за българина Никола Сарийски. Това е станало на сантиментално пътешестване до България по-рано този месец, написа burgas24.bg.

Освен разпален готвач и създател на кулинарни книги Атертън е и интернационален здравен консултант, който е помагал на деца във военни зони по целия свят.

Двамата с Никола са дружно от три години. Запознават се в Шотландия, където Сарийски отива да учи и до момента в който следва, работи в реанимацията на болничното заведение в Единбург.

По това време пък най-хубавият британски готвач за предходната година е част от благотворителна организация и пътува по света. “След като бях евакуиран от две войни и имах 9 пъти малария, несъмнено знаех по какъв начин да се оправя с напрежението по време на кулинарното шоу, в случай че тортата ми не се е надигнала задоволително ", споделя Дейвид пред британски медии. Една от най-тежките му задачи била в Кот д'Ивоар, откъдето съумял да се измъкне със аероплан на английските специфични елементи, до момента в който избухвали бомби.

37-годишният Атертън споделя, че вероятността да има семейство го кара да се усеща по-малко привързан към задграничните си завършения и Ник е индивидът, който го научил да обича себе си и да не се тормози от своята половост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР