Миналият проби в Левски защитник Седрик Унтонджи подписа договор до

...
Миналият проби в Левски защитник Седрик Унтонджи подписа договор до
Коментари Харесай

Левски официално подписа с френски гигант

Миналият проби в " Левски " бранител Седрик Унтонджи подписа контракт до края на сезона с алтернатива за удължение. 195-сантиметровият французин пристигна на " Герена " предходната седмица, а още след срещата с " Лудогорец " треньорът Георги Дерменджиев съобщи, че Унтонджи ще остане.

25-годишният защитник стартира кариерата си в " Рен ". После е преотстъпван в " Шатору " и " Оксер ". Следва престой в " Аячо ", а за последно е носил екипа на " Ню Йорк Сити ". В края на януари 2019 година напуща американския отбор и става свободен сътрудник. Не излизал на терена в нито един мач в МЛС на Съединени американски щати.

Унтонджи има дуели за всички младежки и за младежкия народен тим на Франция, а по-късно избира да играе за Бенин (корените му са от тази страна). Обличал е екипа на представителния отбор на африканската страна шест пъти.

Футболистът идва компромисно на " Герена ", защото " Левски " има проблеми в центъра на отбраната си. Ако той впечатли със синия екип, ще остане и за идващия сезон.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР