Миналият през Ювентус италиански играч Кристиан Бунино беше изгонен по

...
Миналият през Ювентус италиански играч Кристиан Бунино беше изгонен по
Коментари Харесай

Червен картон за бивш футболист на Ювентус, защото се облекчил на терена

Миналият през Ювентус италиански състезател Кристиан Бунино беше изпъден по време на сегашния си тим Леко, тъй като уринира край тъч линията. Това се случи в неделя по време на дуела с Пиаченца (0:0) от шампионата на Серия “Ц ” - третото равнище на футбола на Ботуша.

Бунино беше благосъстоятелност на Юве сред 2015 и 2018 година, само че беше непрекъснато преотстъпван и не записа нито една публична среща за “старата госпожа ”. Торинци купиха нападателя от Про Верчели в договорка на стойност 3,5 млн. евро.

От тази зима Бунино е чартърен в Леко. През уикенда той се гласеше да влезе като промяна в дуела с Пиаченца, само че тъкмо преди промяната си усети потребност да се облекчи, само че с цел да не губи време, го направи настрана от терена пред погледите на целия стадион. Един от помощник съдиите алармира на основния, който му сподели червен картон.

“Той не обиди никого - недоволстваше след мач наставникът на отбора му Лучано Фоски. - Знам, че има правила, само че пък реферите трябваше да проявят схващане. Надявах се на единствено жълт картон. Самият Бунино пък даже не разбра какво се случва ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР