Миналият петък, когато влязохме в банковия съюз, това не беше

...
Миналият петък, когато влязохме в банковия съюз, това не беше
Коментари Харесай

Борисов към протестиращите: Чуваме ви. Да мине Европейския съвет, ще говорим пак

Миналият петък, когато влязохме в банковия съюз, това не беше контрапротест, а се бяха събрали хора, които да поздравят държавното управление за свършената работа. След това спокойно и безшумно незабавно си отидоха. Така че не виждам нищо неприятно в това и не виждам за какво заглавия от вида " митинг и контрапротест ". Едното беше обвързвано с безспорния триумф на България за влизането в банковия съюз и чакалнята.
Това сподели при започване на Министерския съвет премиера Бойко Борисов. Той разяснява както обстановката със конфликтите на митингите нощес, по този начин и последните разкрития на прокуратурата за уредника на нападателните момчета в митинга - Васил Божков. Не подмина и вота на съмнение, както и идният Европейски съвет този уикенд, на който се чака реализиране на дефинитивно съглашение за проекта за избавление на Европа от рецесията, породена от ковид.
Винаги съм бил на страната на протестиращите и постоянно сме ги подкрепяли, срещали, решавали на проблемите им. Мъчно ми е, че разединението на нацията сега е толкоз мощно, че не знам по какъв начин ще преодолеем идващите месеци. Сутринта със Щаба организирах диалози. България е единствената страна може би в света, която се смята, че ковид няма и пандемията е отминала. В същото време видяхте, Англия, Франция от 1 юли още веднъж наложителни маски, още веднъж се връщат към доста ограниченията, които до момента важаха. В България към този момент никой има вяра, нито мисли, нито пък извършва.
Аз съм обезпокоителен от това, което докторите споделят, че наесен това ще ни изиграе неприятна смешка. Дали ще е по този начин или не - ще забележим. Икономическата рецесия идва с големи темпове и то в целия свят - от Америка до Европа. Нито един знак не дава, че нещо ще се усъвършенства, а ще става по-лошо. Тогава икономическите и обществените претенции ще станат повече.
Не сме спрели планове, нарастване на приходите и заплащания. " С големи старания " приходните организации не престават да събират средства, които ни дават опция и да не теглим към този миг заем, акцентира премиера.
Влизайки в сходна обстановка страната би трябвало да бъде доста консолидирана. Имам хрумвания и в тази посока. Това, което ме стопира е петък и събота Европейския съвет. До този миг сме договорили повече пари за България, най-вече пари за България и просто би трябвало да ги защитим. Това е най-важния съвет, тъй като за първи път се събираме онлайн. Това е най-важния съвет.
Така или другояче има избор на съмнение, ще го гледаме. Аз няма да се спирам на сценаристите, на всичко, което през времето се случи. Как в публичното мнение се насаждат какви ли не събития, които в никакъв случай не са се случвали. Най-елементарното, с Каракачанов си говорихме, една торбичка БИЛА.
След това направиха  компромати със записи и чекмеджета и какво ли не. И през вчерашния ден стана ясно кой ги поръчва, по какъв начин ги прави, само че ще е неверно да тръгваме в тази посока и да не виждаме тези хора, които стачкуват за обществени придобивки. Колкото и да се опитваме с новите дизайни на 60/40 не си е да работи стопанската система. Ако успеем да държим по този метод финансите на страната, ще съумеем да приключим годината все едно сме края на 2018г., началото на 2019г..Това ще е максимума, който ще може да се реализира. тъй че да се концентрираме върху справедливите претенции и да мине Европейския съвет.
Утре следва Коалиционен съвет, заяви Борисов.
" И в случай че нямаме проект за непоклатимост, който в това число и опозиционните партии да се контракти какво ще се прави през идващите месеци, никой не може да се оправи самичък.Познавам им ресурса, опциите., Виждам водачите, които излизат на митинга. Прекрасно знам и Румен Петков, и Мая Манолова, всички са там. Разбира се, може да са се трансформирали, може да са станали по-добри. "
Очаквайте подробности
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР