Миналият месец дадох 55.00лв. за студена вода. Видимо втрещен се

Миналият месец дадох 55.00лв. за студена вода. Видимо втрещен се ...

Защо в София никой не се къпе?.

Миналият месец дадох 55.00лв. за студена вода. Видимо втрещен се запитах дали случайно не съм отворил автомивка без да знам, след това се изнизах набързо от касата за плащане, защото служителките помислиха, че имам открит басейн и искаха талон за отстъпка. Тази случка ме накара да се замисля за това, дали именно сметките не са причината в София повечето хора да не се къпят?!
След тази случка попаднах на друга подобна. Кратко пътешествие с автобус от линията 111 показа, че няма смисъл да се къпеш изобщо. Сравнително новите автобуси, които свързват линията Люлин-Младост са толкова далече от цивилизацията, че направо са се върнали в праисторията. Климатик е дума с много въпросителни за тази автобуси, където отворените прозорци са новите вентилатори, а шанса да умреш от задушаване, докато се возиш в тях е много голям.
Някъде след Младост, когато последният въздух се изпаряваше, а хората, които се качваха, притискаха тези, които вече са вътре, усетих, че не съм само аз този, които плаща висока сметка за вода. Смрадта се равняваше в тази на обществена тоалетна, а липсата на места за сядане, и нуждата да платиш за това SPA удоволствие 1.60лв. превръща пътуването във влакче на ужасите.
Как щеше да изглежда "Чернобил", ако беше правен от руснаци
Слязох от автобуса и реших като всеки нормален софиянец да прекарам малко време в мола. Времето е безплатно, затова да се разходя по магазините на лов за намаление ми се видя забавно преживяване. Там обстановката не беше по-различно. Да, климатик имаше, но хората упорито отказаха да плащат студена вода, затова косите им бяха по мазни от фритюрник в ресторант.
Видя ми се странно- да дойдеш в мол за нови дрехи, но ... ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Източник: actualno.com