Миналият месец дадох 55.00лв. за студена вода. Видимо втрещен се

...
Миналият месец дадох 55.00лв. за студена вода. Видимо втрещен се
Коментари Харесай

Защо в София никой не се къпе?

Миналият месец дадох 55.00лв. за студена вода. Видимо слисан се запитах дали инцидентно не съм отворил автомивка без да знам, по-късно се изнизах небрежно от касата за заплащане, тъй като служителките помислиха, че имам открит басейн и желаеха ваучър за отстъпка. Тази преживелица ме накара да се замисля за това, дали точно сметките не са повода в София множеството хора да не се къпят?!
След тази преживелица попаднах на друга сходна. Кратко странствуване с рейс от линията 111 сподели, че няма смисъл да се къпеш въобще. Сравнително новите рейсове, които свързват линията Люлин-Младост са толкоз надалеч от цивилизацията, че напряко са се върнали в праисторията. Климатик е дума с доста въпросителни за тази рейсове, където отворените прозорци са новите вентилатори, а шанса да умреш от задушаване, до момента в който се возиш в тях е доста огромен.
Някъде след Младост, когато последният въздух се изпаряваше, а хората, които се качваха, притискаха тези, които към този момент са вътре, усетих, че не съм единствено аз този, които заплаща висока сметка за вода. Смрадта се равняваше в тази на социална тоалетна, а неналичието тук-там за сядане, и потребността да платиш за това SPA наслаждение 1.60лв. трансформира пътуването във влакче на ужасите.
Как щеше да наподобява " Чернобил ", в случай че беше юридически от руснаци
Слязох от рейса и взех решение като всеки естествен софиянец да прекарам малко време в мола. Времето е гратис, по тази причина да се разходя по магазините на лов за понижение ми се видя занимателно прекарване. Там ситуацията не беше по-различно. Да, климатик имаше, само че хората настойчиво отхвърлиха да заплащат студена вода, по тази причина косите им бяха по мазни от фритюрник в ресторант.
Видя ми се странно- да дойдеш в мол за нови облекла, само че... ДОЧЕТЕТЕ ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР