Миналият месец 18-годишната Били Айлиш, която изпя Bad Guy, беше

...
Миналият месец 18-годишната Били Айлиш, която изпя Bad Guy, беше
Коментари Харесай

Защо Кат Денингс защити Били Айлиш

Миналият месец 18-годишната Били Айлиш, която изпя " Bad Guy ", беше снимана в Лос Анджелис, облечена в потник и къси панталони, за разлика от необятните облекла, които нормално носи. Изборът на тоалет докара до неприятни онлайн мнения за външния тип на младата певица.
 Били Айлиш, Демократичната спогодба и изявлението й срещу Доналд Тръмп
Били Айлиш атакува Тръмп

Когато и 18-годишните се ядосат на президента

И тогава 34-годишната Кат Денингс отбрани Айлиш в Twitter, където написа: " Всеки, който реагира на естественото тяло на @billieeilish, би трябвало да огледа първо себе си.

Като човек, който изглеждаше тъкмо по този начин на нейната възраст, би било хубаво тези нездравословни нелепици незабавно да престанат. Тя е красива и естествена, довиждане! "

Anyone reacting to having a normal body has to take a hard look at themselves. As someone who looked exactly like that at her age, it’d be nice for this unhealthy nonsense to fuck right off. She’s beautiful and normal goodbye!
— Kat Dennings (@OfficialKat)
В онлайн диалог пред Entertainment Tonight във вторник, Денингс изясни за какво е почувствала нужда да отбрани Айлиш: " Всяка жена в светлината на прожекторите е подложен на голям напън. Искам да кажа, че интернет е недодялан и ужасяващ и аз го ненавиждам. Но в нейния случай това е по-особено по някаква причина ", добавя Денингс.

" Не знам дали това се дължи на обстоятелството, че тя е толкоз млада, само че намирам, че е извънредно жестоко някой да разяснява тялото на който и да било младеж. Хората се самозабравят, тъй като интернет им обезпечава стена, зад която могат да се скрият. Чувствах се персонално огорчена от тези мнения, тъй като тя е красиво младо момиче, а нейното изкуство трансформира света ", продължава актрисата.

През 2019 година носителката на " Грами " Били Айлиш се снима в реклама на Calvin Klein и около това взема решение да отговори на въпроса за какво не се облича като типична тийн поп звезда: " Не желая в никакъв случай светът да знае всичко за мен. Затова нося огромни, необятни облекла. Никой не може да каже, че съм слаба или дебела, с кльощаво дупе или с дебело дупе, тъй като никой не е видял какво има изпод. Никой не може да каже нищо от това, тъй като не знае, разбирате ли? "

" Ако нося комфортни облекла - не съм жена. Ако изхвърля пластовете - съм мръсница. Въпреки че в никакъв случай не сте виждали тялото ми, въпреки всичко го съдите, съдите мен. Защо? ", обръща се към всички нас младата изпълнителка.

on Nov 3, 2019 at 2:02pm PST

" Понякога обаче ми се коства, че хората схващат моето обръщение неправилно. Например когато родители ми благодарят за метода ми на обличане, поради който и щерка им не се облича като уличница. А в действителност аз се пробвам да реализира тъкмо противоположното. Опитвам се да улесня щерка ви да носи каквото желае ", споделя още Айлиш, представена от People.

В края на тази пролет пък певицата и композитор Били Айлиш реши да отговори по доста артистичен метод на всички неприятни мнения за нея - направи късометражен филм, озаглавен " Not My Responsibility ". Клипът вървеше като антракт по време на концертите от международното й турне, до момента в който то не беше анулирано поради пандемията.

В тъмна и мрачна конюнктура, Айлиш задава въпроси, които потискат срама на тялото, отхвърлят отрицателните отзиви и се подиграват на обидните мнения, ориентирани към личността й.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР