Миналия уикенд радари, в близост до испанския град Тарагона регистрираха

...
Миналия уикенд радари, в близост до испанския град Тарагона регистрираха
Коментари Харесай

Камера за скорост засече дрогиран водач с BMW M2 CS, каращ със скорост 256 км/ч

Миналия уикенд радари, наоколо до испанския град Тарагона записаха нов връх за скорост в този сектор от автомагистралата. Едно от тези устройства е прихванало транспортно средство, което се е движило с над два пъти по-висока от позволената скорост, като още по-интересното е, че лидерът е дал позитивен тест за опиати. Автомобилът, който ръководи нарушителят е BMW M2 CS, а скоростта - 256 км/ч при позволени 120 км/ч.

Mossos d'Esquadra оповестяват, че това е едно от най-поразителните нарушавания, които са се случвали по пътищата на Испания. Разследването демонстрира, че 48-годишният мъж се е възползвал от дребното придвижване, а фотографията от камерата беше оповестена от. Mossos. Превозното средство, разполага с мощ 450 конски сили, идващи от битурбо редови шестцилиндров мотор. BMW M2 CS има още адаптивно M окачване, характерни гуми и още куп други извънредни елементи. И апропо, цената му стартира от 103 900 евро.

След направените инспекция и тест се оказва, че водачът е от Барселона и е позитивен за кокаин. За всичко това е упрекнат в закононарушение против пътната сигурност, като на икономическо равнище го грози санкция от 600 евро, а съгласно наказателния кодекс той може да получи наказване отнемане от независимост сред 3 и 6 месеца, и лишаване на свидетелството за правоуправление за период сред 1 и 4 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР