Миналия понеделник 12-годишно момче от Куинс, Ню Йорк, седна зад

...
Миналия понеделник 12-годишно момче от Куинс, Ню Йорк, седна зад
Коментари Харесай

12-годишен открадна семейния Range Rover и измина 160 километра

Миналия понеделник 12-годишно момче от Куинс, Ню Йорк, седна зад кормилото на Range Rover и потегли със седемгодишния си брат. Хванати са няколко часа по-късно - на съвсем двеста километра от вкъщи им.

Според Daily News децата се качват на фамилния Range Rover към 9 часа сутринта. В 10 часа родителите оповестяват за изгубването им в полицията, откакто виждат на видеозаписите от охранителните камери по какъв начин са се качили в колата.

Полицията бързо намира откраднатия всъдеход, само че 12-годишното момче не реагира на сигналите да спре. Опасявайки се от допустима злополука, патрулните стопират да го преследват.

По това време полицията към този момент знае, че децата, откакто са избягали от вкъщи, са взели със себе си кредитна карта на един от родителите си. Братята са хванати, когато се пробват да купят бисквитки от магазин на границата с Делауеър.

12-годишно момче е минало повече от 160 километра с Range Rover-а и не е предизвикало нито един случай. Към шест часа вечерта полицията прибра децата у дома.

Полицията допуска, че децата са решили да изоставен дома си, въодушевени от онлайн предизвикването на американския блогър в YouTube Деймън Фрайър. Предизвикателството е да карате колата, до момента в който не свърши бензинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР