“Миналия петък, когато влязохме в чакалната на евро, не беше

...
“Миналия петък, когато влязохме в чакалната на евро, не беше
Коментари Харесай

Борисов: Стана ясно кой фабрикува компроматите


“Миналия петък, когато влязохме в чакалната на евро, не беше контрапротест, а се бяха събрали хора, които да поздравят държавното управление за свършената работа, след което спокойно и безшумно си отидоха. Едното беше обвързвано с безспорния триумф на България за влизането в Чакалнята. Винаги съм бил на страната на митинги ращите и съм се срещал с тях. Мъчно ми е, че разединението на нацията сега е толкоз мощно, че не знам по какъв начин ще преодолеем идващите месеци. Сутринта с Щаба имах диалози – България е единствената страна в света, която смята, че ковид няма и пандемията е отминала. В същото време никой нито има вяра, нито мисли, нито извършва. Аз съм обезпокоителен от това, кеото докторите споделя, че наесен това ще ни изиграе неприятна смешка ”.

Това заяви министър председателят Бойко Борисов при започване на съвещанието на Министерския съвет, представен от БГНЕС.

“Икономическата рецесия идва в целия свят с големи темпове. Нито един знак няма, че нещо ще се усъвършенства, а ще става все по-лошо.

Ние към този миг нито сме спрели нарастването на приходите, нито плановете. С големи старания приходните организации поддържат равнище на доходи, което ни дава опция да не теглим заем.

Влизайки в сходна обстановка, страната би трябвало да бъде доста следена. Имам концепция в тази посока, в в петък и събота има Европейски съвет, а там сме договорили доста пари за България. Това е първата среща онлайн и е доста значима.

Така или другояче има избор на съмнение, ще го гледаме, няма да се спирам на сценаристите му и всичко, което се случи през времето – по какъв начин се насаждаха в обществото какви ли не събития, които не са се случили. Никога не съм го видял Каракачанов с торбичка Била, а в обществото се насажда, че той надали не той идва на работа с нея.

След това направиха компромати със записи и фотоси – през вчерашния ден стана ясно кой ги е поръчал.

Грешно е да не виждаме тези хора, които митинги рат за обществени придобивки, – в други години тези хора са по Гърция или по морето на работа, поради рецесията приходите им паднаха, и колкото и да се опитваме с 60/40 да им помогнем, не е същото като да работи стопанската система.

Ако успеем да държим по този начин финансите на страната, ще успеем да приключим годината все едно сме 2018/2019 година – това ще е максимума, който може да се реализира. Така че да се концентрираме върху справедливите претенции, да мине Европейския съвет, да се забележим с съдружните сътрудници на следващия ден, и да забележим какво вършим.

Никой не може да се оправи самичък – виждам водачмите на митинга, познавам им ресурсите, прелестно знам какво може да роди и Мая Манолова, и Румен Петков, и всички, които са там. Е, може да са се трансформирали, може да са станали по-добри.

Мъчно ми е за служителите на реда, за почтено битите хора, виждате, че се взривяват бомби, и задачата е да се окървавяват митинги те, тъй като знаят, че видя ли кръв по улицата, незабавно потеглям – по тази причина са и бутилките с алена багра, симулират кръв.

Когато отвън България видят, че страната е дестабилизирана, нямат доверие, няма вложители, всички чакат да видят какво ще стане по-нататък. Емоциите в никакъв случай не са били добър консултант, България доста пъти е тръгвала по подобен път и по-късно горчиво се е вайкала.

Дадох образец с Партийния дом – след офанзивата му можете да видите разбора на Световната банка – били сме идентични с Унгария, по-късно 12 години следва цялостен застой, и след 2009-та година се движим паралелно нагоре с Унгария.

Единствения суверен е народът, той дефинира какво да е ръководството. Побеждавали сме доста пъти единствено в почтени избори, ясно е по какъв начин се приключва мандат. Само че с фрагментите от президентството съм отчаян, и това, което видях там, не чаках да е в такива големи мащаби.

Така че да мине Европейският съвет и ще приказваме отново.

Сега си вършете работата, в случай че би трябвало Каракачанов и Маринов идете в Народното събрание и обяснете за ранените служители на реда, само че не обвинявайте хората, които имат обществени претенции.

Желанието им за оставка на това държавно управление няма да им усъвършенства положението – мога да сключа контракт с тях, че октомври-ноември ще им е толкоз по-лошо положението, че мога да сключа контракт с тях. При цялото ми почитание към Христо Иванов и сие, които се пробват да ми припишат присъединяване в правосъдната власт – в никакъв случай не съм се виждал и не познавам никого от Висш съдебен съвет, с цел да обуславям обещано нещо, а и те в никакъв случай не са говорили с мен. Да оставим правосъдната власт, съдии и прокурори, да работят по този начин, както смятат за вярно.

Забранявам на Дани Кирилов да написа във Facebook! Не единствено че не е смешно, освен че ги възпалявате, само че и с Христо Иванов сме работили преди.

Ще пристигна време и техните гласоподаватели ще ги попитат „ а с кого ще управлявате “? – видно е по какъв начин си играят с Движение за права и свободи. Ние ясно сме споделили – нашите сътрудници са партиотите.

Няма да разясня вчерашните записи, то е ясно, че казусът сме аз и Горанов. Що? Щото влязохме в Банковия съюз и към този момент не могат да се взимат такива заеми, щото всичко се следи от Европейски Съюз.

Нека съблюдаваме Конституцията и парламентарните процедури на парламентарната страна. Пазете служителите на реда, пазете и жителите. Всички сме хора – когато ударят служители на реда с бутилка, важи правилото да защитят сътрудниците си, и стават грозни неща.

Чуваме, мислиме, предлагаме разновидности за обществено подкрепяне за всяка една сфера.

Обръщам се към президента и опозицията: Предстоят тежки месеци, и в случай че има друго държавно управление, всички ще питат къде ни е единението и единодушието. Ние нищо не желаеме, има няколко месеца, в които работим интензивно за машинното гласоподаване. Някой не желае да има машинно гласоподаване, щото при едни предстрочни избори няма да има машини. Коронавируса спря процеса, щото нищо не се търгуваше в света.

Коронавирусът не е минало, пазете се, не инцидентно от отличници към този момент сме в алените зони на съвсем всички страни – това си вършим ние с държанието си. Нямам лостове – в случай че кажа, че вършим контролно-пропусквателен пункт на митинги те, ще стане ужасно. Всичко е в ръцете на всеки един човек самостоятелно ”, приключи министър председателят.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР