Миналия месец Селена Гомес се завърна на музикалната сцена след

...
Миналия месец Селена Гомес се завърна на музикалната сцена след
Коментари Харесай

Селена Гомес, богатството й и за какво певицата харчи милионите си

Миналия месец Селена Гомес се завърна на музикалната сцена след дълга пауза. Въпреки че е единствено на 27 години, певицата има относително дълга кариера зад тила си, която й е помогнала да натрупа и съществено положение. А ето и кои са нещата, за които певицата обича да харчи постоянно изкараните с почтен труд към 75 милиона.

Недвижими парцели

Преди няколко години Гомес стана горделив притежател на не изключително огромна, само че красива къща в Лос Анджелис, която закупи на цената от 2.2 милиона $. Въпреки че притежаваше всичко належащо за един разточителен живот, певицата реши да завоюва половин милион от инвестицията и продаде къщата за 2.7 милиона $.

Тя притежаваше парцел и в Тексас, който дефинира като къщата на фантазиите си. Пет спални, три камини, басейн със солена вода, частен киносалон и какви ли не още екстри на цена от 3.5 милиона $. И тази къща бе продадена, единствено че на загуба.

Имение в Калабасас е друга сериозна инвестиция, която Селена прави против 3.7 милиона $. Продажната цена на парцела пък е 3.3 милиона и тя отново е на загуба.

Частни самолети

Разбира се, звезда като нея няма по какъв начин да се реди на опашки и да пътува в икономична класа. Често Селена наема частен аероплан както с цел да отиде до мястото на следващия си концерт, по този начин и с цел да се насочи на следващата почивка. А това й коства сред четири и 10 хиляди $ на час.

Яхтено празненство

Тази година Гомес означи рождения си ден на италианското крайбрежие с щуро празненство на частна яхта, единствено наемът на която е 50 хиляди $. А цялото пътешестване сигурно е излязло на певицата повече от 100 хиляди.

Тоалети

Селена е постоянно блестяща на аления килим, а сумата, която дава за тоалетите си, по никакъв начин не е дребна. Много от тях костват над 10 хиляди $, а общата стойност на дрешника й сигурно се равнява на милиони. Но бижутата й костват доста повече, тъй като някои са на цена над 50 хиляди, написа The Talko.

Сватба

Да, Гомес още не е предходна под венчилото, само че братовчедка й го направи преди няколко месеца. А певицата заплати сметката за красивата булчинска рокля, както и за щурото моминско празненство в Мексико. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР