Миналия месец Селена Гомес се завърна на музикалната сцена след

...
Миналия месец Селена Гомес се завърна на музикалната сцена след
Коментари Харесай

За какво харчи милионите си Селена

Миналия месец Селена Гомес се завърна на музикалната сцена след дълга пауза. Въпреки че е единствено на 27 години, певицата има относително дълга кариера зад тила си, която й е помогнала да натрупа и съществено положение. А ето и кои са нещата, за които певицата обича да харчи постоянно изкараните с почтен труд към 75 милиона.

Недвижими парцели

Преди няколко години Гомес стана горделив притежател на не изключително огромна, само че красива къща в Лос Анджелис, която закупи на цената от 2.2 милиона $. Въпреки че притежаваше всичко належащо за един разточителен живот, певицата реши да завоюва половин милион от инвестицията и продаде къщата за 2.7 милиона $.

Тя притежаваше парцел и в Тексас, който дефинира като къщата на фантазиите си. Пет спални, три камини, басейн със солена вода, частен киносалон и какви ли не още екстри на цена от 3.5 милиона $. И тази къща бе продадена, единствено че на загуба.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez) на Ное 12, 2019 в 9:19 PST

Имение в Калабасас е друга сериозна инвестиция, която Селена прави против 3.7 милиона $. Продажната цена на парцела пък е 3.3 милиона и тя отново е на загуба.

Частни самолети

Разбира се, звезда като нея няма по какъв начин да се реди на опашки и да пътува в икономична класа. Често Селена наема частен аероплан както с цел да отиде до мястото на следващия си концерт, по този начин и с цел да се насочи на следващата почивка. А това й коства сред четири и 10 хиляди $ на час.

Яхтено празненство

Тази година Гомес означи рождения си ден на италианското крайбрежие с щуро празненство на частна яхта, единствено наемът на която е 50 хиляди $. А цялото пътешестване сигурно е излязло на певицата повече от 100 хиляди.
 Хейли Бийбър, Селена Гомес и има ли в действителност омраза посред им
Мрази ли Хейли Селена

Какво има да ни каже брачната половинка на Джъстин

Тоалети

Селена е постоянно блестяща на аления килим, а сумата, която дава за тоалетите си, по никакъв начин не е дребна. Много от тях костват над 10 хиляди $, а общата стойност на дрешника й сигурно се равнява на милиони. Но бижутата й костват доста повече, тъй като някои са на цена над 50 хиляди, написа The Talko.
 Снимка 456250

Сватба

Да, Гомес още не е предходна под венчилото, само че братовчедка й го направи преди няколко месеца. А певицата заплати сметката за красивата булчинска рокля, както и за щурото моминско празненство в Мексико.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР