Миналия месец любопитната публика в рамките на фестивала на електронните

...
Миналия месец любопитната публика в рамките на фестивала на електронните
Коментари Харесай

Връх на науката! В Испания разработват секс кукла, която … ще ражда деца

Миналия месец любопитната аудитория в границите на фестивала на електронните изкуства в австрийския Линц бе показана нов модел секс кукла. Посетителите я подложиха на тест и толкоз се възбудиха от процеса, че до края на ревюто куклата към този момент бе изпочупена. Сержи Сантос, нейният разработчик от Барселона, се разстрои от този факт: „ Посетителите ѝ сядаха на гърдите, краката и ръцете. Два пръста ѝ бяха счупени. Тя бе доста изцапана. Хората бяха доста неприятни. Те не разбираха технологията, а и не трябваше да заплащат за нея, те се отнасяха с куклата безчовечен “.


Испанският програмист обаче реши да отиде по-далеч. Сега той има намерение да сътвори такова момиче андроид, което да може да ражда деца.



" Мога да ги накарам да раждат. Това не е чак толкоз мъчно. Искам да имам дете от робот ", споделя той.



Куклата робот се споделя Саманта. Тя може да работи в няколко режима: секс режим, фамилен и другарски. Тя е снабдена с изкуствен интелект, може да води диалог и да демонстрира благосклонности. Получава се държанка, другарка и жена в едно. Наистина ли ще може от тази идеална жена да се има и дете?



" Ще вкарам в мозъка ѝ, който към този момент е основан, параметите на генова, в който ще бъдат заложени понятията за моралните правила, хубостта, справедливостта и други човешки полезности. След това ще основа логаритъм, съдържащ моите лични показа за нещата. След това моите разбирания ще се смесят с нейните, а получилото се дете ние ще напечатаме на 3Д-принтер ", разкрива тайната си Сержи.



При това куклата може да бъде модифицирана по избор на клиента: да се избере осанка, пропорции, цвят на косата, а също и набор от качества.





Тенденцията за основаването на сходни играчки обаче основава рискови прецеденти. Например, чиновник на компанията Huawei, китаецът Чжен Цзяцзя съобщи, че желае да се ожени за своята кукла. И по какъв начин ще живее отсега нататък?


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР