Миналия месец гъвкавият смартфон Motorola Razr 40 Ultra беше пуснат

...
Миналия месец гъвкавият смартфон Motorola Razr 40 Ultra беше пуснат
Коментари Харесай

Гъвкавият екран на Motorola Razr 40 Ultra премина теста за огъване, но външният се счупи

Миналия месец гъвкавият смарт телефон Motorola Razr 40 Ultra беше пуснат на интернационалния пазар. В Съединени американски щати същото устройство се продава под името Motorola Razr+. Наскоро устройството попадна в ръцете на създателя на YouTube-канала JerryRigEverything, който го тества за устойчивост и издръжливост посредством най-тежките способи. При теста за прегъване устройството показва доста непредвидена страна — външният екран се счупи, само че не и вътрешният.

Всички показани във видеото проби за устойчивост на Razr+ са изцяло използвани и за Razr 40 Ultra. По време на тестванията устройството беше подложено на редица тествания, в това число и резистентност на екрана на драскотини и открит пламък. Апаратът се държа много предстоящо: дисплеят беше надраскан и реагира на открит пламък. Интересното в тази ситуация е, че смарт телефонът не се повреди от теста с пясък, с който беше затрупан, в това число и шарнирния механизъм. Спомнете си, че доста гъвкави смарт телефони просто страдат от навлизането на непознати частици в гъвкавата част.

Най-интересен обаче е пробата за прегъване. Това не е първият път, когато еластичен смарт телефон се чупи в теста за прегъване. Но този път обстановката се разви по необикновен метод. Когато устройството беше огънато в противоположна посока, главният, еластичен екран въобще не се счупи на теста. Вместо това външният екран, предпазен от Gorilla Glass Victus, претърпя неуспех. Това е в действителност непредвиден резултат, само че той се дължи на обстоятелството, че една от пантите на устройството е притиснала стъклото.

Също по този начин, резултатът от теста на Motorola Razr 40 Ultra припомня, че даже най-напредналите технологии и материали от време на време могат да изненадат неприятно потребителите. Все отново би трябвало да се помни, че подобен рисков метод за „ употреба “ на смарт телефон надали ще бъде постоянно срещан в всекидневието.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР